Ресторани и барови од светот | Trendseteri
Menu

Ресторани и барови од светот

Ресторани и барови од светот

 

Добриот внатрешен дизајн може да направи многу за едно кафуле, бар или ресторан. Речиси исто онолку колку што и храната, пијалокот и музиката. Создавањето на поинаков и храбар ентериер не е воопшто едноставно.

Постојат илјадници фактори со кои ќе морате да си поиграте – Во каков стил ќе го уредите вашето кафуле, бар или ресторан? Како да го направите ентериерот украсен и што е можно попривлечен без да ја попречува работата на персоналот? Погледнете ги оние кои го достигнале совршенството на архитектурата креирајќи ги своите креативни кафулиња, барови и ресторани.