Reebok во соработка со Том и Џери | Trendseteri
Menu

Reebok во соработка со Том и Џери

За љубителите на цртаните филмови – Reebok x Tom & Jerry колекција

 

Reebok и Warner Bros ги здружија силите во новата capsule колекција на патики каде е изграфирани имињата на познатите цртани ликови. Reebok x Tom & Jerry колекцијата вклучува четири модели на патики по цена од 100-200 долари и детски модели од 50-70 долари.

Кај Fury x Tom моделот доминира сивата боја со имитација на крзното на мачорот Том, и жолта нијанса за да ја разбие монотонијата, додека кај Revenge x Jerry моделот доминираат жолтата и розовата боја.

Reebok x Tom & Jerry ќе биде достапна од 15 февруари 2020 година.