Хороскоп - Рак | Trendseteri
Menu

Рак

Rak

 

22. Juni – 22. Juli

 

Рак – жени

Грижлива и романтична. Понекогаш тивка и мила, понекогаш темпераментна и страсна – промените во расположението не се необични. Со неа никогаш не е досадно. Пред да влезе во врска сака да биде сигурна дека чувствата се обострани.
Кога се чувствува челосно безбедна и сигурна, таа станува страсна партнерка која сака да дава внимание и љубов.

 
Рак – мажи

Мажите Рак се внимателни, чувствителни и грижливи лица. Зад нивната цврста надворешност се крие мека и духовите внатрешност. На нив може да се потпрете во секое време. Тие се сентиментални романтичари кои сонуваат за голема љубов.
За да бидат среќни, потребни им се топлина и безбедност. Ако некој го освои нивното срце, тие ќе ги преплават со љубов и грижа.