Рак | Trendseteri
Menu

Рак

Љубовен хороскоп за Рак – мај

 

За Ракчињата од пред два месеци е активно полето на партнерски односи, па така, слободните претставници ги очекуваат возбудливи познанства. Они, пак, кои се веќе во стабилен емотивен однос, ги очекува зацврстување на истиот, како и озваничување на истиот. Во втората половина од месецот можни се контакти со личност од минатото, или обновување на емотивна врска која е прекината. Оние кои се родени во првата половина од овој месец, можно е да влезат во тајна или паралелна емотивна врска. Младата месечина на 15ти во месецов ви носи интересни познанства преку близок пријател. Венера, планетата на љубовта речиси цел месец ќе патува низ вашето поле на тајни и скриени нешта, па со самото тоа дејство нема да бидете во состојба јасно да ги согледувате проблемите. Од таа причина, одложете ги важните одлуки после летото.

Поволни датуми: 10,11,17 и 18.
Неповолни датуми: 4,5,25 и 26.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП