jobakquise од Германија бара работна сила со регулирање на престој | Trendseteri
Menu

Работа во Германија

jobakquise бара работна сила со регулирање на престој

 

Германската агенција за вработување бара работници од Македонија за работа во Германија со регулирање на престојот. Од 2002 година како мала локална агенција за вработување, jobakquise  прерасна во прекугранична агенција со над 40 вработени. Jobakquise нуди поред работно место по Ваши потреби, целосно регулирање за виза, престој, сместување и правни работи за државјани кои не се од земјите членки на ЕУ.

Во изминатите 3 години  успешно спроведи вработување за над 20.000 лица од Молдавија, Србија, БиХ и Црнагора. По барање на државјани од Македонија, нашите услуги се сега достапни и за Вас. За непречена комуникација, jobaquise го зголеми тимот со нови двајца колеги со македонско потекло.

Услугата се плаќа по регулирање на сите барања како: договор за работно место, работна дозвола и одобрување на визата

За повеќе информации кликнете тука на  страницата на jobakquise

 

Спонсорирана содржина