Леонтина Вукојевиќ | Trendseteri
Menu

Ги освои срцата на сите

За ова девојче зборува цел регион

 

Малечката Леонтина Вукојевиќ, преку ноќ го освои цел регион кога за една локална телевизија во Бања Лука измисли песна за сите првачиња.

Песничката “Прваци прваци” за неколку дена има гледаност од 640 000 пати и е најобјавувана на социјалните друштвени мрежи. Леонтина за ТВ Елит открива дека ужива во нејзината популарност и сите во училиште и аплаудирале кога го гледале видеото. Исто така додава дека нема симпатија бидејќи сеуште не може да се одлучи кој и се допаѓа.