Модна појава или тотален промашај | Trendseteri
Menu

Модна појава или тотален промашај

Проценете сами кој бил или не бил во очекуваниот аутфит

 

 

Добар аутфит на господинот. Како што треба со откопчано палто. Дамата за жал не се придржува на дрескодот

Палто на фармерка може, но треба да е откопчано. Исто така може и чевли. Патика на ваков настан не е пожелна. Дамите лево и десно со полн погодок.

 

Лошо. Многу лошо. Несфатливо за нас како не го искарал некој од домашните кога излегувал од дома

 

Дамата со перфектен аутфит. Господинот треба да знае дека се носи кошула во панталони иако се фармерки. Поголемо зло е само кошула со краток ракав.

 

Поло маичка. Може, но сепак е пожелно кошула.

 

Немаме коментар за ова. Но очигледно се советувале еден на друг. Ова е стил …сакаме но не знаеме како

 

Дамата со насмевка и добар аутфит.

 

Иако со стомак, аутфитот на господинот со палтото по пропис. Откопчано палто, фармерка, и чевли. Сепак треба да му каже некој дека не се држи рака во џеб. Тоа е непочит кон другите. Господинот лево од него го коментиравме.

 

Аутфит број 1. Блузон, маичка, фармерка и цвик. Браво за дамата со стил

 

Може. Аутфит со стил

 

И за овај господин важи истото правило. Палто на фармерка се носи откопчано

 

Сè како што треба, но мрштење…дома

 

На ваков настан се носат долги фармерки

 

И тука. Раката не се чува во џеб.

 

Кошула внатре, раце надвор. Но кому да се каже?

 

Дамата непрописно. Господинот со кошула 2 броја поголема и со краток ракав. Зло на моданиот аутфит. На таа пара задолжително моден советник (семеен).

 

Господинот десно по пропис. За господинот лево …кошулата во панталони!

 

Може. По пропис.

 

Демоде!

 

Ок и за тројцата во предниот дел од фотографиjaта. Иако може и тука. Препорачливо со кошула.

 

Кошула во панталони!

 

Иако посигурно се носи само ремен или само трегери. Комбинирано е смешно

 

За луѓе со обилен стомак има трегери

 

Дамите ок. Прописно

 

Може

врати се