Прашање на место | Trendseteri
Menu

Прашање на место

Прашање до сите мајки, кое ја мачи Сања Ристиќ, а и нас многу нè интересира


Сања Ристиќ, позната трендсетерка и мајка на две деца поставува прашање кое и нас многу нè интересире и за кое бараме одговор.

Прашање на место, поставено на ФБ профилот на Сања. Прашање до сите т.н. „мајки“ „трендсетерки“ со приоритети кои не се совпаѓаат со природниот тек на семејните вредности, ако може така да се наречат.

  • Ова мајкиве што се со по 2 мали деца/бебиња и што се цело време излезени без децата и преку ден и навечер исподетерани прекрасни, дај просветлете ме како тоа се дека јас заби одвај одвојувам време да измијам. Надој го, спреми кашичка, нахрани го, пресоблечи го, избањај го, поиграј го, прошетај го, доручек, ручек, вечера (за децата, ја и не јадам) и се тоа Х2. Од што да скратам за и јас така да излагам и кој да ми ги чува? Фала


…прашува Сања,  т.е. бара соодветен совет