Прада со необична празнична кампања | Trendseteri
Menu

Прада со необична празнична кампања

Prada Presents:”Gift to Give”

 

Секоја година, во претпразничниот период, Прада ги дарува своите потрошувачи со божиќни подароци. Но оваа година овој ритуал е малку изменет. Среќните добитници на Прада парчињата не смеат да ги задржат, туку мора да ги подарат на некоја нивна драга личност.

Погледнете како тоа изгледа во некои од видеата од кампањата Prada Presents:“A Gift to Give”.