Гратис шишање | Trendseteri
Menu

Гратис шишање

Бесплатно шишање за сите!


Не е шега!

Во среда на 20. март, фризерскиот салон „Popeye 2“ ги отвара врaтите и почнува со работа во новиот ултра-модерен салон во Порта Влае-Скопје!

По 4 годишно успешно работење во ТЦ Беверли, „Popeye“, по барање на многу задоволни муштерии, тимот на „Popeye“ се реши за проширување, т.е. отварање на уште еден салон.

По повод отворање на фризерскиот салон „Popeye 2“, тимот ќе нуди бесплатно шишање* за сите од 12 до 17 часот. 

Од 17 часот ќе се продолжи со коктел и забава.

За адреса и повеќе информации следете го „Popeye2“ на
Facebook и instagram  

*Тимот на „Popeye“ ве моли за разбирање дека од временски аспект нема да нуди бричење и дополнителни естетски работи.