Шишање на полноќ | Trendseteri
Menu

Шишање на полноќ

Само на едно место ја имате приликате да се шишате на полноќ

 

Имено, по повод празникот Бајрам но и бројното барање од страна на клиентите, фризерскиот салон Попај во Скопје реши да ги остави вратите отворени до полноќ. Во среда на 13ти и четврток 14ти јуни ќе бидете во можност да ја искористите таа прилика доколку закажете навремено. Не чекајте. Времето откуцува.  Тел. 071 668 966

Popeye @ Facebook