Pool Party - Golden Beach | Trendseteri
Menu

Pool Party – Golden Beach

Најпознатата и најдобрата журка во „Park Golden Beach“ – Охрид

 

Најдобрата т.н. „Pool Party“ во Македонија може да ја доживеете во Охрид во базенот на „Park Golden Beach“ кој што е дел од прекрасната плажа „Golden Beach“. Иако се појавија на тој потег и други плажи, понудата на „Golden Beach“ е единствена и не може да се копира.

Не пропуштајте ја последната вечерна забава на базен за ова лето заедно со Dj Nasty и Dj Gec! Бидете на Park Golden Beach оваа сабота на 5ти август од 22 часот!

Погледнете што би пропуштиле…

Не пропуштајте ја последната вечерна забава на базен за ова лето заедно со Dj Nasty и Dj Gec! Бидете на Park Golden Beach оваа сабота (05.08.2017) од 22 часот!Don't miss the last summer pool party for this summer on Park Golden Beach. Dj's on the night: Dj Nasty & Dj Gec. This saturday (05.08.2017) from 22h! Be there!

Posted by Park Golden Beach on Donnerstag, 3. August 2017