Петар Ренџов | Trendseteri
Menu

Петар Ренџов

„After Work“ забава во „Casa Cubana“

 

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Премиерно овој петок во „CASA CUBANA AFTER WORK“ забава каква што одамна посакувавте

Овој петок опуштетете се од работната недела и наздравете за викендот кои претстои со неодоливите латино звуци на Petar Rendzov

Резервации и инфо 072/311-792