Park Hotel & Spa ја отвара најубавата тераса во градот | Trendseteri
Menu

Park Hotel & Spa ја отвара најубавата тераса во градот

Отварање на најголемата тераса во градот

 

Park Hotel & Spa, кој се наоѓа во градскиот парк веднаш поред кејот на Вардар е моментално најиноватен угостителски комплекс во Македонија. Cо низа понуди, како н.п. промоции на мениата на рестораните и кафулињата, ја отвара летната сезона на најубавата тераса во Скопје. Уживајте во програмата со музика во живо, ДиЏеји и кино под отворено небо. Исто така ќе има бројни изненадувања за најмалите.

Park Hotel & Spa  Ве повикува на отворањето на најголемата и најсончевата тераса со најубав поглед во градот.

PARK terrace- настан кој ги обединува сите брендови на Park Hotel & Spa – (FOUR, Fitness & Spa PARK, TWINS Kitchen & Wine, Brick Bar, Little Box Shop & Wine, Igroteka Fun House & Cafe Reka) ќе биде отворен на 19-ти Мај со низа промоции, настани и изненадувања во рамки на целиот комплекс.

  

Програмата продолжува и трае се до 26.05.  Бидете дел од новото лето на Park terrace.

Големи  изненадување следат во текот на летото за кои ќе Ве информираме и понатака.