Park Hotel & Spa одликуван за најдобар Хотел | Trendseteri
Menu

Park Hotel & Spa одликуван за најдобар Хотел

Park Hotel & Spa одликуван за најдобар Хотел во Македонија

 

По повод светскиот ден на туризмот, Хотелот Park & Spa во Скопје доби награда за квалитетна туристичка понуда од Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот при Министерството за економија на Република.

Точно една година по отварањето, Хотелот Park  & Spa одликуван со награда за врвен квалитет и услуга. Хотелот, кој го разубави сивилото покрај кејот на Вардар во делот на Градскиот Парк.

Уреден со многу вкус и љубов кон секој детаљ Хотелот Park & Spa ви нуди одлично место за престој во хотелот, за било кој оброк од денот и кафе во уште поубава атмосфера  во своите ресторани „Four“, „Twins“, „Brick Bar“ и „Reka“.

Наш фаворит во угостителството кој може секому да го препорачаме. Повелте и проценете сами.