Ова мора да го видите!!! | Trendseteri
Menu

Ова мора да го видите!!!

Фустани за сечие расположение и секоја ситуација

Интернетот е сам по себе неуреден и урнебесен, а понекогаш и ужасен, а високата мода е елегантна, скапа и не би требало да биде лесно достапна за сите. Звучи како тие две работи тешко да може да се спојат.
 
Не ако се прашуваат Виктор и Ролф, кои своите модели ги пуштија да продефилираат на писта во шарени фустани, богати со тул, некои дури и како со кринолини, но со изненадувачки детали. Секој фустан имал по една смешна порака од интернет. На тој начин осмислиле фустан за сечие расположение и секоја ситуација.