Бесплатно шишање | Trendseteri
Menu

Бесплатно шишање

Свечано отварање со гратис шишање и коктел


Покана за присуство на свечено отварање
20 ти март среда во 17 часот

Фризерскиот салон Попај од Скопје Ве поканува на прикладна забава и свечена манифестација по повод отварање на новиот свој дуќан “Попај 2”. кој е лоциран во Порта Влае во непосредна близина на кафе барот Баду и маркетот Рептил.

Драги пријатели, муштерии, соработници и добро намерни луѓе наше задоволсво е да ве поканиме во просториите на нашиот нов салон каде се надеваме позитивно ќе го одбележиме стартот науште една наша и ваша успешна приказна.

За оние кои сакаат по повод отварањето безплатно шишање, треба да нè посетат од 12 до 17 часот…додава сопственикот Хусин Хуска, познат како Попај