Втора страница – 12 едноставни правила на Оливија Палермо | Trendseteri
Menu

Втора страница – 12 едноставни правила на Оливија Палермо

Како да изгледате шик секој ден – Оливија Палермо

 

Секогаш комбинира старо со ново и во тоа е баш успешна.

Ова се некои од нејзините правила со кои секогаш изгледа ефектно и шик:

 

7. Квалитетен пар очила за сонце

 

8. Нијанси од една боја + детал со силен впечатлив колорит

 

9. Моќта на контраст во кројот- гломазна ролка со право здолниште

 

10. Моќта на контаст, но во бои- класичен спој на црно и бело

 

11. Необични чевли кој даваат акцент на целиот изглед во потполно ново светло

 

12. За гламурозни настани- максимално гламурозен модел: „Go big, or go home!“

врати се на предходната страница < врати се 2/2