Охридска пародија од „Деспасито“ – „НЕ Спаси То“ на Никола Тодороски | Trendseteri
Menu

Охридска пародија од „Деспасито“ – „НЕ Спаси То“ на Никола Тодороски

Охридска пародија од „Деспасито“ – „НЕ Спаси То“ на Никола Тодороски

 

Погледнете ја пародијата на најпопуларната песна во светов во моментот „Деспасито“ направена од охридскиот комичар Никола Тодороски насловен како „Не спаси то“, а испирирана од земјотресите кои беа актуелни во охридскиот регион во последниот период. Никола Тодороски дефинитивно се надмина себе си.