Охрид блесна во новогодишен сјај | Trendseteri
Menu

Охрид блесна во новогодишен сјај

Охридската чаршија како бајка

 

Охридската чаршија и плоштадот Св. Климент Охридски блеснаа во новогодишен сјај. Накитени со новогодишни реквизити се и останатите делови од централното градско подрачје, кружните токови и главните  сообраќајници во градот.