Безвременски очила за сонце кои секоја жена треба да ги има | Trendseteri
Menu

Безвременски очила за сонце кои секоја жена треба да ги има

Оваа сезона модерните девојки ќе носат 5 модели


Иако минатата година беше одбележана од микро моделите на очила за сонце, попознати како Матрикс модели, оваа 2019 година најверојатно ќе доминираат разновидни модели.

Со оглед на тоа што очилата за сонце имаат стилска моќ во целост да ви ја променат и најобичната дневна модна комбинација, вреди внимателно да ги одберете и да инвестирате во нив.

За кои и да се одлучите од наредниве модели, имате полн погодок.


Авијатор


Заоблени со дебели рамки


Кружни модели


Очила, викани D-Style


Очила – мачкини очи

Photo: Instagram