Angels како новогодишна бајка | Trendseteri
Menu

Angels како новогодишна бајка

Најспектакуларно украсен бар во Македонија

Денови полни со магија… Доаѓа најубавото, а воедно и најстуденото време од годината, но Angels Café во Штип знае како да ги стопли гостите на најдобар можен начин.

Покрај прекрасните кафиња, топли чоколади, најразлични видови на коктели и диџеи кои ги прават забавите незаборавни, во Енџелс ќе ве маѓепса божиќната атмосфера како од најубавата бајка.

Омилениот пијалак може да го пиете во придружба на новогодишните елки, Дедо Мразовци, најразлични фигури и украси како и еден тон светкави сијалички.

Angels е репер како треба да работи угостителството не само во Штип, туку и ширум Македонија.

Затоа слободно можеме да го прогласиме за најубаво украсеното кафуле во целата држава.