Предновогодишна и Новогодишна забава во Casa Cubana | Trendseteri
Menu

Предновогодишна и Новогодишна забава во Casa Cubana

Кубанско волшебство на кеј

 

 

Како што е и редот, крајот на годината го заокружуваме со Предновогодишна и Новогодишна забава која ќе го одбележи крајот на најуспешната година на “CASA – CUBANA”. 

Кубанскиот ви нуди богата предновогодишна програма каде ќе имате можност да ги пиете најдобрите коктели и пијачки, да вкусите најубавата храна во градот и да уживате во нашата препознатлива латино-салса музика.

Зa Новогодишната ноќ да си ја поминете лудо и незаборавно и во најјака атмосфера, повелете во “CASA CUBANA”. Ваше е да дојдете, а за се останато препуштете ни на нас!