Новата колекција на "Victoria's Secret" | Trendseteri
Menu

Новата колекција на „Victoria’s Secret“

Грејс Елизабет во новата колекција на брендот за долна облека „Victoria`s Secret“


Еден од најпопуларните брендови за долна облека „Victoria’s Secret“ излезе со нова колекција во соработка со брендот „For Love and Lemons“ 

Заштитно лице за оваа кампања американската убавица Грејс Елизабет – новиот ангел на „Victoria’s Secret“.

Тука доминираат сатентските модни парчиња, а од палетата на бои најприсутни се нежните – магента, бела и розова боја.