Ноле отвара ресторан за бездомници | Trendseteri
Menu

Ноле отвара ресторан за бездомници

„Заработив доволно да ја нахранам цела србија“


Најдобриот светски тенисер, по потекло од Србија, уште еднаш докажа дека е повеќе од „само“ врвен спортист. Планира да отвори ресторан за бездомниците.
 
„Парите не ми се проблем, заработив доволно за да можам да ја нахранам цела Србија. Мислам дека тие заслужуваат вакво нешто, затоа што секогаш ме поддржуваа.“
 
За сега не е познато каде ќе се наоша ресторанот и како би функционирал, но едно е сигурно, ќе биде во Србија.
 
Ѓоковиќ веќе има свои два ресторана, еден во Белград и еден во Монте Карло.