Нокаут и Џамбазов - "Што бараш ти во моја песна" | Trendseteri
Menu

Нокаут и Џамбазов во дует – “Што бараш ти во моја песна”

Нокаут и Џамбазов во дует – “Што бараш ти во моја песна”

 

 

Групата Нокаут со нова песна “Што бараш ти во моја песна” во дует со маестро Игор Џамбазов.

За музиката се погрижи  Никола Перевски-Пере од Нокаут додека текстот е дело на Игор.  Аранжманот и продукцијата се со потпис на добропознатиот Дарко Димитров.