Расположени со добра свирка со НОКАУТ во „DejaVu“ | Trendseteri
Menu

Галерија – Нокаут расположени со добра свирка во „DejaVu“

Одлична атмосфера со прекрасна публика на AfterWork забавата со НОКАУТ

 

фото- Сафет Амет, Бобан Матевски

dsc_3816-2dsc_3823-2dsc_3827-2dsc_3873-2dsc_3879-2dsc_3884-2wey_4855-2wey_4858-2wey_4866-2wey_4875-2wey_4896-2wey_4900-2wey_4904-2wey_4911-2wey_4988-2wey_5052-2wey_5056-2dsc_3878-2dsc_3887-2dsc_3898-2dsc_3897-2