Nikifor & DJ Icko | Trendseteri
Menu

Nikifor & DJ Icko

Добро место за уште подобра забава

 

Подгответе се оваа недела за нешто големо! Скопје ќе грми! D-Club за овој викенд ви ги најавува великаните на македонската диџеј сцена. „Nikifor“ и „DJ Icko“ на едно место. Петок и Сабота во Градски Парк – „D-Club“