Нежна, бела романтика | Trendseteri
Menu

Нежна, бела романтика

Гламурозни креации на Ланвин

 

Новата колекција на Ланвин демонстрираше романтични бели тонови, ванила и шампањ, а креациите ги потпишува познатиот дизајнер Бруно Сиалели. Иако оваа боја обично се поврзува со пролетните трендови, во колекцијата на Ланвин белата боја е за крајот на годината, во есента.

Прекрасни, гламурозни креации на Ланвин за сите свечени прилики.