Најнов тренд кај младите девојки – налепници наместо градник | Trendseteri
Menu

Најнов тренд кај младите девојки – налепници наместо градник

Најнов тренд кај младите девојки – налепници наместо градник

 

Само за храбрите девојки…Најновиот тренд кој станува се попопуларен  – налепници наместо градник.

Тука се работи за парчиња леплива лента залепени на градите наместо градник, а девојките најчесто ги носат кога одат по фестивали.

Погледнете за што станува збор…