Најубавите модни комбинации на Макфест 2019 | Trendseteri
Menu

Најубавите модни комбинации на Макфест 2019

Дамите кои се издвоија со својот моден избор

 

Заврши и 34-тото издание на Макфест кое викендов се одржа во Штип. Имавме можност да го видиме целиот македонски џет-сет на едно место. Изведувачите и водителката се појавија во прекрасни модни комбинации, а ние сепак ги издвоивме оние “посебните” кои ќе ги видите во галеријата подолу.

На овој Макфест, првото место му припадна на Мартинијан Кириловски со песната “100 пати на ден”, второто место на Александар Митевски и Драган Спасов-Дац со “Уште ми фалиш”, а третото место го добија The Frajle со одличната изведба “Не и признавај”.

Сега, да се вратиме на модата повторно. Како што изведувачите имаа можност преку своите песни да се натпреваруваат, тие исто така го истакнаа и модниот вкус. Ние ќе ги издвоиме дамите кои посебно се истакнаа со нивниот моден избор.

 

Мартија Станојковиќ

Елена Наумова

Марија Груевска

Лара Иванова

Наташа Малинкова

Симона Поповска

Барбара Поповиќ

Ивана Бизо

Елена Петреска

Емилија Гиевска

Маријана Станојковска