Најубавите елки на интернет | Trendseteri
Menu

Најубавите елки на интернет

Еве зошто во модерните куќи не се китат повеќе зелени елки

 
Зелената, класична елка ја пратија во заборав, а еве зошто треба да китите бела елка!
 
Трендсетерите ширум светот, полека се откажуваат од зелената елка. Лесно се вклопува со ентериерот, затоа што иако е потежок за оддржување, белиот ентериер се повеќе е присутен низ светските модерни куќи. Затоа белата елка совршено се вклопува и внесува во домот доза на елеганција.
 
Бела елка можете да купите, но може и самите да ја направите со помош на боја во спреј. Покрај белите лампиони, на бела елка совршено одговараат и златни, црвени и сребрени додатоци или пак вие би одбрале се да е бело…

Photos: Instagram

 Доколку не сакате бела елка, а сте во тек со модните трендови, тогаш белата боја можете да ја додадете во други елементи. Наместо црвени, одберете бели чорапи за подарок, бела ѕвезда на врвот на елката или бели миризливи свеќи.

Photos: Instagram