Најстилските Фенди чанти | Trendseteri
Menu

Најстилските Фенди чанти

Fendi – синоним за луксузни аксесоари

Светски познатата италијанска модна куќа Фенди, која е популарна по своите чанти, крзнени и кожни производи. Фенди со скоро еден век работење (основана во 1925г.) стана синоним за луксузни аксесоари за жени, мажи и деца, посебно моделите на чанти Baguette и Peekaboo кои претставуваат безвременски тренд.

Во продолжение ви ги прикажуваме најстилските чанти на Фенди кои ги издвоивме за вас.

Peekaboo Iconic Essential кој чини 4900 долари.

Peekaboo, чини 3890 долари.

Peekaboo X-Lite Fit, 3980 долари.

Baguette чантата, чини 2290 долари.

Baguette, 2690 долари.

Fabric Pochette, 690 долари.

Belt Bag, 1490 долари.

Backpack, која чини 1790 долари.

Belt Bag, чини 1190 долари.

Backpack, 1790 долари.