Најпопуларните модни брендови за 2019 | Trendseteri
Menu

Најпопуларните модни брендови за 2019

Ова се десетте најпопуларни модни брендови за оваа година

 

Секоја година некои од модните брендови се истакнуваат со лансирање револуционерен тренд кој ја окупира модната сцена. Тие ги создаваат трендовите, тие ги создаваат правилата а купувачите го препознаваат и живеат со тоа.

Платформата Lyst ги објави десетте најпопуларни брендови во светот за 2019 година.

1. Off – -White

2. Balenciaga

3. Gucci

4. Versace

5. Prada

6. Valentino

7. Fendi

8. Burberry

9. Saint Laurent

10. Vetements