Најпопуларните модели на фармерки | Trendseteri
Menu

Најпопуларните модели на фармерки

Само за најхрабрите

 

Познати под називот “slouchy jeans”, претставуваат едни од најпопуларните модели на фармерки и панталони во Светот.

Овие модели се карактеризираат по меките кроеви кои практично немаат структура. Со обзир на тоа што не ја следат линијата на телото, туку опуштено паѓаат околу него, се сметаат за исклучително удобни.

Како што можеме да забележиме, овој модел стана омилен кај популарните дами. Тие покажаа дека може да се носи во сите прилики – од street style издание, до елегантни вечерни прилики.