Инстаграм во Македонија | Trendseteri
Menu

Инстаграм во Македонија

Најпопуларните Инстаграм профили во Македонија

 

Откако пред неколку дена ја објавивме листата на најпопуларни Инстаграм профили во Светот, сега ќе може да ги видите најпопуларните профили кај нас, во Македонија.

 


Елиф Елмас – 498 000Арбенита Исмаили – 447 000Лила Филиповска – 183 000Сафет Амет – 140 000Елена Ристеска – 113 000Љупка Митрова – 97 600Марјана Станојковска – 90 700Антонија Гиговска – 89 400Перо Антиќ – 73 200Каролина Гочева – 70 800


Оваа листа е направена според наше истражување на Инстаграм профилите во Македонија, па доколку е изоставен некој профил, ве молиме да не корегирате.