Најдобрите луксузни спортски брендови за атлетски стил | Trendseteri
Menu

Најдобрите луксузни спортски брендови за атлетски стил

Урбан, спортски стил

Светските познати брендови за спортска гардероба веќе долго време обрнуваат внимание на популарноста на слободниот урбан стил. Урбаниот стил прави да се чувствувате удобно, слободно и секогаш во тренд. Затоа денес ќе се задржиме на спортскиот или т.н. атлетски стил и ќе ви ги претставиме најдобрите луксузни светски брендови кои го нудат сето тоа.

FENDI

Ivy Park

Fenty PUMA

Tory Sport

Ultracor

NO CA’OI

P. E Nation

Lululemon

Sweaty Betty

LNDR

Perfect Moment

Versace Gym

Nike

Nike x MMW

Under Armour

Adidas

Adidas by Stella McCourtney

Y-3

Alo Yoga

Olympia Activewear

The Upside

Koral

ADAY

FP Movement by Free People

Alala

Varley

Beyond Yoga

Athleta (by Gap)

Outdoor Voices

Kit and Ace

Fabletics