Најдобрите шминки и фризури на Оскари 2018 | Trendseteri
Menu

Најдобрите шминки и фризури на Оскари 2018

Најуспешните мејкап решенија на црвениот тепих

 

 

Освен по гламурната тоалета, ноќта на Оскарите беше во знакот и на убавите решенија на пминка и фризури, кои истотака ги следат модните трендови лансирани од познатите козметички куќи. Но сепак, сите ѕвезди не сјаеја исто.

Еве ги најуспешните мејкап решенија на црвениот тепих.