Најдобрите 11 маски од Тетовскиот карневал “Б’дња баба” | Trendseteri
Menu

Најдобрите 11 маски од Тетовскиот карневал “Б’дња баба”

Боки 13 со куферчето Луј Витон е овогодишниот победник

 

Тукушто заврши гласањето за најдобрите маски од Тетовскиот карневал за Бадник познат како “Б’дња баба” за оваа година. Гласањето траеше од Бадник до денес, на фејсбук групата “Бадник во Тетово – Карневал Б‘дња баба”, што ја води дежурниот хроничар на градот, Дарко Гавроски. 

Ова се маските кои собраа најмногу лајкови од публиката…

 

1. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 1742 читатели им се допаѓа !!!!

2. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 1694 читатели им се допаѓа !!!!

3. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 1031 читатели им се допаѓа !!!!

4. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 970 читатели им се допаѓа !!!!

5. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 941 читатели им се допаѓа !!!!

6. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 941 читатели им се допаѓа !!!!

7. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 868 читатели им се допаѓа !!!!

8. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 840 читатели им се допаѓа !!!!

9. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 778 читатели им се допаѓа !!!!

10. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 733 читатели им се допаѓа !!!!

11. МЕСТО – НАЈДОБРА МАСКА 2020
На рекордни 647 читатели им се допаѓа !!!!