Најдобрите фустани во “Холивуд” од 2017 година | Trendseteri
Menu

Најдобрите фустани во “Холивуд” од 2017 година

Најдобрите фустани во “Холивуд” од 2017 година

 

 

Крајот на годината е период кога ги сумираме сите впечатоци: се занимаваме со најгледаните филмови, најпопуларните песни а модата е главен дел на секој новогодишен попис.

Познатите дами се потрудија да бидат забележани на секое случување кое ја обележи 2017 година, а најчестиот избор им беа долги еднобојни фустани и така уште еднаш потврдија дека стилот е секогаш добар избор.