Најдобрите хотели во светот за 2019 | Trendseteri
Menu

Најдобрите хотели во светот за 2019

Листата на најдобри 15 хотели во светот за 2019 година

 

Беа прогласени најдобрите хотели во светот, и тоа од страна на најпопуларниот форум за патување “Trip Advisor”

Импресивниот The Nautilus на Малдивите е на врвот за 2019 година, кога станува збор за хотелите. Огромна површина која располага со 26 луксузни вили. Вистински рај на земјата.

1. The Nautilus (Maldives)

2. Grantley Hall (Yorkshire)

3. Singita Kwitonda Lodge (Rwanda)

4. InterContinental (Maldives)

5. Rosewood (Hong Kong)

6. The Lodge at Blue Sky (Utah)

7. Mandarin Oriental Jumeira (Dubai)

8. St Regis (Venice)

9. Belmond Cadogan (London)

10. Hotel Château du Grand-Lucé (Loire Valley)

11. The Newt (Somerset, UK)

12. Stock Exchange (Manchester, UK)

13. Waldorf Astoria (Maldives)

14. Aman (Kyoto)

15. The Oberoi (Marrakech)