На работа со стил | Trendseteri
Menu

На работа со стил

Тренди зимски комбинации за на работа

 

Кога температурите паѓаат, сите сакаат да го облечат најдебелиот џемпер, да се замотаат со шал и не размислуваат многу на изгледот.

Но, зимата не треба да биде здодевна, па не дозволувајте ни вашиот аутфит да биде таков.

Има многу начини како да комбинирате шик парчиња, а сепак да бидете топло облечени, и притоа да изгледате соодветно за на работа.

Зависно од работното место, дрес кодот, но и стилот, одберете неколку омилени комбинации од предложените, и водете се во таа насока при секојдневното комбинирање облека.

Зимски комбинации за работа во кои нема да изгледате здодевно: