Музика, латино, салса и “Casa Cubana” | Trendseteri
Menu

Музика, латино, салса и “Casa Cubana”

Музика, латино, салса и “Casa Cubana”

 

 

Со нова енерија, на старо познато, CASA CUBANA ве покануваме на танцова забава во Кубански ритам. Casa Cubana e местото кoe за сега ја има најдобрата атмосфера за танцување! Не пропуштајте уште еден четврток да го преточите во приказна од танц.
Многу важно, кога ќе се намали музиката во Casa Cubana, се појачува во Midnight ! Кубанската забава продолжува во ноќниот клуб Midnight.

Вашиот четврток ќе се состои од многу танцување и уживање во убаво вино или пијачка по ваш избор, се што вие треба да направите е да се спремите и да ДОЈДЕТЕ!

Петочки ја распуштаме неделата со маестрални звуци на виолина, поддржани од денс ритмови, за задолжителни движења на телото.Ike De Koka – добро позната комбинација за одлична забава!

Потоа следи afterwork со звуците на вашите Ретро-Латино-Диско Поп Хитови во живо со прекрасните вокали на Филип Јордановски и Емилија Гиевска.

Friday: #IKEDEKOKA Latin House MixJohnnie Walker party ❤

Posted by Kire Jordanov on Donnerstag, 2. November 2017