Must Have – Очила за сонце 2016та | Trendseteri
Menu

Must Have – Очила за сонце 2016та

Што е најубавото кога ќе се појават првите сончеви зраци?
Многу јасно: Кога конечно ги ставиш новите очила на глава. Тек тогаш може да започне летото!

 

Актуелната сезона мажот носи пилотски очила за сонце во ретро стил. Пожелни се тие со ултралесен метал, фенси боји и ситни детали на нив.