Го бараме најубавиот „БРК“ | Trendseteri
Menu

Го бараме најубавиот „БРК“

Ги наградуваме најубавите мустаќи во Ноември

 

По повод „Movember“ – месец на машко здравје, Трендсетери и Фризерскиот салон „Popeye“ го бара наубавиот брк во Македонија за месец ноември.

Ако мислите дека вашите мустаќи или тие на ваш пријател се доследни да победат како најубав „Брк“ во ноември, пратете ни слика во инбокс на нашиот Fanpage на Facebook.

Правилата се на долниот дел од објавава!

Сите учесници ќе бидат објавени. Правилата се едноставни. Тој со најмногу лајкови ќе биде добитник. Доколку има двајца со ист број на лајкови, експертот од фризерскиот салон „Popeye“ ќе има право да го одбере победникот.На победникот му следи ваучер за SPA Парк во Fitness & SPA Hotel Park, еден професионален третман на брада во Фризерскиот салон „Popeye“ и сет за нега на брада од колекцијата на „Gummy Professional“