Кожен мантил: Познатите во тренд од 90-тите | Trendseteri
Menu

Кожен мантил: Познатите во тренд од 90-тите

Модата која ги обележа 90-тите се враќа на сцена

 

Стилот инспириран 90-те никако не излегува од мода, а познатите личности и светските дизајнери се свесни за тоа. Како што веќе пишувавме и го најавивме тоа во почетокот на есента, кожниот мантил е едно парчињата кои ја обележаа цела сезона. 

Ѕирнете во фотографиите на познатите личности и ревиите на дизајнерите и веднаш ќе добиете инспирација за вашата дневна комбинација.