МАЖИ vs. ЖЕНИ во МКЦ | Trendseteri
Menu

МАЖИ vs. ЖЕНИ во МКЦ

 

Готвачки натпревар – МАЖИ vs. ЖЕНИ

 

Како и стално, МКЦ со интересна и забавна понуда…

Драги почитувачи на ликот и делото на Стево Карапанџа,

Добредојдовте на првиот натпревар во готвење организран од МКЦ Скопје!

24 мај (среда, неработен ден) на платото пред МКЦ, своите готвачки вештини во специјалниот предизвик МАЖИ vs. ЖЕНИ ќе ги докажуваат:

Mirko Popov
Гоце САФ
vs.
РуменаБужаровска
Jana Jakimovska

Публиката ќе пробува и гласа за најдобриот, а настанот ќе го води Oliver Mitkovski.

Наградата е “Златна кутлача” и бакнеж од Андријана Алачки:)

Истовремено, на настанот ќе може да си набавите билет за претстојниот ЗДРАВО МЛАДИ по промотивна цена од 500 денари!

Влезот е отворен, настанот започнува во 13 часот, а учесниците кои готват ќе пуштаат и музика.