Милица Тодоровиќ во „Дежаву“ | Trendseteri
Menu

Милица Тодоровиќ во „Дежаву“

Балканска дива МИЛИЦА ТОДОРОВИЌ настапува на најдобриот AFTERWORK PARTY во градот !

Петок, 11.11.2016, старт 17:00 часот, DejaVu Capitol Mall.
Како и секогаш со нас DJ Здравко.
Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Крстарењето продолжува…