Микица Трујкановиќ во МКЦ | Trendseteri
Menu

Микица Трујкановиќ во МКЦ

Самостојна изложба на Микица Трујкановиќ – МКЦ

 

Микица Трујкановиќ- професор во средното уметничко училиште Лазар Личеноски, уметник, харизма, позитивна енергија, се само мал дел од епитетите на оваа прекрасна жена. Насмевката е неизбежен накит што го носи каде и да ја сретнете. Љубовта е нејзината инспирација и двигател.

Денес 19.09.2018 во 19:00 е отварањето на нејзината самостојна изложба во Галеријата МКЦ.

Ние и честитаме и ве покануваме заедно да ја погледнеме изложбата која е спој од љубов, страст и емоции.

Повеќе дела ќе може да се видат на изложбата. Повелете ИНФО – Изложба 19.09.2018 МКЦ