Малиот Михаил распали по бубњеви | Trendseteri
Menu

Малиот Михаил распали по бубњеви

6 годишниот Михаил распали по бубњеви

 

На возраст од само 6 години Михаил Силјаноски од Охрид си го покажа талентот на плажата Оревче во Градиште-Охрид. Му се поклонуваме и му посакуваме многу успеси на музичката сцена кои со сигурност ќе ги има.

Погледнете…